Бързи кредити от tvoiataem.com

За tvoiatzaem.com

Имате спешна нужда от бързи финанси, за да покриете своите нужди, но не сте сигурен дали можете да се доверите на конкретна компания? Tvoiatzaem.com е правилното ви решение!

Ние сме платформа за предоставяне на бърз онлайн кредит на физически лица. Част сме от лидерите на пазара Credissimo, като услугата ни ще ви даде лесен, бърз и удобен начин за финансиране при нужда от пари навреме.

Credissimo е водеща небанкова финансова институция с удостоверение от Българска народна банка с регистрационен номер BGR00060 за упражняване на дейността си и е регистриран администратор на лични данни.

Основната ни цел е да ви предоставим гъвкаво и бързо финансиране, като ще разполагате с напълно ясни и прозрачни условия с цялата документация, преди сключването на договора.

Екипът ни е съставен от професионалисти с богат опит в сферата на финансите, като постоянно подобряваме своите умения и търсим възможност да предадем своите знания.

В Tvoiatzaem.com сме водени от идеята, че трябва да отговаряме на нуждите на нашите клиенти, като разбираме техните желания и възможности. Коректността и доброто отношение са наш приоритет, като постоянно се стремим да разработваме и предлагаме иновативни процеси и технологии.

За да сме сигурни, че сте взели най-доброто и правилно решение, ние ще се водим по основните принципи на отгoворно онлайн кредитиране, като:

 

– Да предоставим адекватна, точна и максимална информираност за разходите точните условия, лихви по заемите и клаузите по договора.

– Да следим за правилното изпълнение и усвояване на кредита.

– Да предложим възможно най-удобната процедура и процес по кандидатстване.

– Да дадем индивидуална оценка на кредитоспособността на всеки потребител, кандидатствал за онлайн кредит при нас.

– Да подхождаме винаги с лично отношение и спрямо конкретните нужди на нашите клиенти.

 

Усъвършенстваме услугите си всеки ден, за да достигнем и поддържаме високото качество, което заслужаваш.

Радваме се на положителна оценка на кредитната ни услуга от страна на потребителите и това ни мотивира да сме още по-добри за теб!

Присъедини се към 332,967 щастливи потребители!

Представителен пример: Kредит Credissimo Плюс на стойност 200 лева със срок на договора 3 месеца. При лихва от 6,91 лева за всеки 100 лева, лихвата за посочения период и сума е в размер на 13,82 лева. Общата сума за връщане е 213,82 лева, а годишният процент на разходите (ГПР) за финансовия пример – 49.61%. При нас няма скрити такси – не се начисляват през целия процес.

Максималният ГПР, който може да бъде достигнат по предоставен кредит Credissimo Плюс, е в размер на 50%.

Минимален период на изплащане – 3 месеца, максимален 18 месеца.

ж.к. Връбница - 2, бл. 608

© ePoint Ltd.