Достатъчно съвети за спестяване! Крайно време е да действаш

Добрите пожелания са нищо без добри и постоянни действия

Колко статии за спестяване си прочел досега? Колко съвета си определил като ценни и важни, но отлагаш прилагането им? Признаваме си, често това е тема в Твоят заем, дори по-често от самите бързи кредити, защото смятаме, че правилното управление на парите и финансовите познания са изключително важни за всеки съвременен човек. Но ни е добре позната и фазата, че добрите намерения без правилни действия си остават едно добро нищо. Затова е време да те подтикнем да действаш.

Откъде да почна?

Откъде да започна вероятно е най-често задаваният въпрос, независимо за какво става дума. И често единственият правилен отговор е един и същ: Няма значение, просто започни отнякъде.

Основните правила за управление на личните финанси са едни и същи. Един трик в повече или по-малко няма да направи съществена разлика. Така че спри да търсиш вълшебната препоръка или най-добрата стратегия и просто действай.

Вероятно вече си наясно, че:

  • Добре е да спестяваш, по малко, но редовно.
  • Добре е да потърсиш начини за повишаване на доходите и така да можеш да спестяваш дори повече.
  • Добре е да си постоянен и да не се поддаваш на мисли, как нищо няма да се получи.
  • Добре е да осъзнаеш, че говорим за дългосрочни цели, а не бързо забогатяване.
  • Добре е да си поставиш именно такива дългосрочни цели и да ги раздробиш на по-малки, за да можеш да проследяваш напредъка си.
  • Добре е да четеш и да се обучаваш, а веднага след това да прилагаш наученото.

Списъкът може да продължи до безкрай. Така че просто го подхвани отнякъде и действай.

Как да не се откажеш?

Разбира се, съществува и хипотезата да стартираш с огромен ентусиазъм и скоро от него да не е останало много. Съществуват разнообразни варианти как да подхранваш мотивацията си. Дали просто като си припомняш достатъчно ярко каква е целта ти или например с регулярни награди. Ако не си си създал специален фонд, в който да събираш за такива моменти, бърз кредит от Твоят заем може да е решението за отпускане, след което да събереш нови сили.

Присъедини се към 332,967 щастливи потребители!

Представителен пример: Kредит Credissimo Плюс на стойност 200 лева със срок на договора 3 месеца. При лихва от 6,91 лева за всеки 100 лева, лихвата за посочения период и сума е в размер на 13,82 лева. Общата сума за връщане е 213,82 лева, а годишният процент на разходите (ГПР) за финансовия пример – 49.61%. При нас няма скрити такси – не се начисляват през целия процес.

Максималният ГПР, който може да бъде достигнат по предоставен кредит Credissimo Плюс, е в размер на 50%.

Минимален период на изплащане – 3 месеца, максимален 18 месеца.

ж.к. Връбница - 2, бл. 608

© ePoint Ltd.