Тайната на вечната любов

Има един основен фактор и двойките, при които той е налице, са два пъти по-щастливи

В навечерието на Св. Валентин решихме да потърсим решаващия фактор за вечната любов. Ще кажете, че такава няма или е рядкост. Истината е, че често угасва бързо или не толкова бързо, превръща се в навик и понякога дори трае насила. Има, обаче, един основен фактор и двойките, при които той е налице, са два пъти по-щастливи. Не просто по-щастливи, а удовлетворени от съвместния си живот. Съответно и с по-високи шансове той да продължи по-дълго.

Приятелството

Проучване показва, че този фактор е приятелството. Ако можете да кажете за човека до себе си, че ви е най-добрият приятел, то честито: открили сте тайната. Приятелството изисква много допълнителни фактори като пълно доверие, разкриване и на най-съкровените тайни, вземанен на съвместни финансови решения, подкрепа в трудни ситуации, при трудни решения или такива, с които не сте напълно съгласни, достатъчно свобода, но и кармично близка обвързаност.

Колко често се случва?

Това може да ви учуди: Около половината анкетирани двойки са посочили партньора си като най-добър приятел. 53% от положително отговорилите са мъже, а 43% от тях са жени – явно по традиция по-недоверчиви.

Определенията за това какво означава най-добър приятел, са много и различни за хората. За някои това е човекът до теб да подкрепя мечтите. Други смятат, че на него може винаги да се разчита. Трети смятат, че въпросът е във възможността да споделиш всичко. И както вече знаете, най-високорисковият фактор за раздяла за паричните въпроси и затова е важно да можете да говорите с партньора си свободно за пари. Независимо дали става въпрос за вземането на потребителски кредит или за купуването на дрехи.

Присъедини се към 332,967 щастливи потребители!

Представителен пример: Kредит Credissimo Плюс на стойност 200 лева със срок на договора 3 месеца. При лихва от 6,91 лева за всеки 100 лева, лихвата за посочения период и сума е в размер на 13,82 лева. Общата сума за връщане е 213,82 лева, а годишният процент на разходите (ГПР) за финансовия пример – 49.61%. При нас няма скрити такси – не се начисляват през целия процес.

Максималният ГПР, който може да бъде достигнат по предоставен кредит Credissimo Плюс, е в размер на 50%.

Минимален период на изплащане – 3 месеца, максимален 18 месеца.

ж.к. Връбница - 2, бл. 608

© ePoint Ltd.