Разчисти ненужното от вкъщи

За купуване е ясно, че може да ползвате бързи заеми, но какво да правим с разчистването

Пролет е и повечето хора вече се замислят за традиционното сезонно почистване. Но не е достатъчно да поизтупате килимите и да измиете прозорците. Важно е всеки сезон да изхвърляте ненужните вещи (а ако може и изобщо да не трупате такива).

Ако ви е трудно да се разделяте с вехториите или не знаете как да подберете, може да пробвате с един много прост принцип. За всяко нещо си задавайте въпроса: „Бих ли купил това днес?“ И ако не бихте си купили същото нещо сега, то просто го махнете.

Освободи място за новото

Експертите по лични финанси често препоръчват да се отървем от старите вещи, за да отворим място за новото. Не става въпрос да освободите някой ъгъл или помещение, за да го затрупате с нови непотребни вехтории, а за чисто психологическото освобождаване на съзнанието. Доказано е, че физическото разчистване действа позитивно на разчистването в ума ни. А от там идват идеите и добрите решения както знаете.

Създай си приход

Да, ако не всички, то поне част от нещата може да бъдат продадени. Дали през сайтовете за индивидуална търговия или на приятели. Това е приход, който няма да ви е излишен, дори и да не е в кой знае какъв размер. Със сигурност някой лев отгоре ще ви дойде добре, ако спестявате или искате да купите нещо. Макар че в такива случаи може да се възползвате и от възможностите на бързите заеми. А споменатите свободни идеи също могат да ви донесат приходи под формата на нови решения и ентусиазъм в работата, например.

 

Присъедини се към 332,967 щастливи потребители!

Представителен пример: Kредит Credissimo Плюс на стойност 200 лева със срок на договора 3 месеца. При лихва от 6,91 лева за всеки 100 лева, лихвата за посочения период и сума е в размер на 13,82 лева. Общата сума за връщане е 213,82 лева, а годишният процент на разходите (ГПР) за финансовия пример – 49.61%. При нас няма скрити такси – не се начисляват през целия процес.

Максималният ГПР, който може да бъде достигнат по предоставен кредит Credissimo Плюс, е в размер на 50%.

Минимален период на изплащане – 3 месеца, максимален 18 месеца.

ж.к. Връбница - 2, бл. 608

© ePoint Ltd.