Най-важното за парите в 9 изречения

Ще се опитаме да обобщим в 9 изречения най-важните съвети за парите, така че винаги да са ви под ръка

Понякога човек се чувства толкова затрупан от информация, че трудно може да се ориентира къде са крайпътните камъни, кое наистина работи и как да го приложим на практика. Ще се опитаме да обобщим в 9 изречения най-важните съвети за парите, така че винаги да са ви под ръка, когато се чудите какви решения да вземете и лесно да си припомняте основните постулати. Истината е, че съвсем не е толкова сложно, ако човек може да извлече есенцията.

  1. Харчи по-малко, отколкото печелиш.
  2. Ако имаш няколко потребителски заема, първо погасявай този с най-високата лихва или най-големия.
  3. Никога не разчитай, че „бъдещото ти аз“, още по-малко, че някой друг, ще се оправят с кашите, които забъркваш днес.
  4. Най-бързият път към излизането от финансови трудности е, да ограничиш разходите си.
  5. Животът винаги ще ти поднася изненади, така че винаги дръж резервна сума за подобни случаи настрана. Ако не си заделил, може да ползваш потребителски заем от „Твоят заем“, който е достатъчно гъвкав, за да не наруши финансовите ти цели.
  6. Бъди напълно откровен по финансовите въпроси с партньора си и обсъждайте всяка стотинка, която харчите или спестявате.
  7. Купувай само нещата, които ще имат смисъл дългосрочно и на най-добрата възможна цена.
  8. Мисли за бъдещето си при всяко решение, което взимаш.
  9. Когато избираш инвестиция помни, че не трябва непременно да се осланяш на надеждата, че миналите резултати ще се повторят.

И накрая един бонус, който ще ви помага да вървите напред, а с това и да печелите повече: Отнасяйте се с всеки човек в живота си така, както бихте искали да се отнасят с вас. Независимо дали става въпрос за хората в работата ви или извън нея.

Присъедини се към 332,967 щастливи потребители!

Представителен пример: Kредит Credissimo Плюс на стойност 200 лева със срок на договора 3 месеца. При лихва от 6,91 лева за всеки 100 лева, лихвата за посочения период и сума е в размер на 13,82 лева. Общата сума за връщане е 213,82 лева, а годишният процент на разходите (ГПР) за финансовия пример – 49.61%. При нас няма скрити такси – не се начисляват през целия процес.

Максималният ГПР, който може да бъде достигнат по предоставен кредит Credissimo Плюс, е в размер на 50%.

Минимален период на изплащане – 3 месеца, максимален 18 месеца.

ж.к. Връбница - 2, бл. 608

© ePoint Ltd.