Най-добрите Коледни базари в Европа

Коледни светлини, греяно вино и традиционни специалитети – три причини да посетите европейски коледен базар

Какво е коледният дух, освен срещи с близките, топли светлини и греяно вино? Коледните базари, естествено. Предлагаме ви списък с най-добрите и посещавани коледни базари в Европа, които са буквално на един бърз заем разстояние от вас!

Прага

Чешката столица е достатъчно красива и през останалото време на годината, но по Коледа става вълшебна. Атмосферата в стария град ще ви потопи в най-истинското коледно настроение.

Будапеща

Канелените кексчета може да са единствената причина да посетите точно този коледен базар, наистина. Е, както и възможността да се потопите в топъл минерален басейн в чешката столица, докато тече купонът.

Лисабон

Може би свързвате Португалия предимно с топло време, но това изобщо не означава липса на коледно настроение. За него ще допринесе богатата украса и класическия коледен кейк „bolo-rei“.

Дрезден

Кой знае защо най-близката асоциация за коледен базар са немските традиции. Пробвайте този в Дрезден – германците знаят най-добре как да организират подобни събития.

Венеция

Защо трябва като всички да ходите във Венеция по време на карнавала с маски? Коледното време е не по-малко вълнуващо в италианския град на каналите.

Не са ви необходими специални подготовки, а и времето за пътя е по-малко, отколкото да стигнете до близък български град. Финансите също не трябва да спират коледното ви пътешествие – бърз заем от Твоят заем е най-доброто решение.

Присъедини се към 332,967 щастливи потребители!

Представителен пример: Kредит Credissimo Плюс на стойност 200 лева със срок на договора 3 месеца. При лихва от 6,91 лева за всеки 100 лева, лихвата за посочения период и сума е в размер на 13,82 лева. Общата сума за връщане е 213,82 лева, а годишният процент на разходите (ГПР) за финансовия пример – 49.61%. При нас няма скрити такси – не се начисляват през целия процес.

Максималният ГПР, който може да бъде достигнат по предоставен кредит Credissimo Плюс, е в размер на 50%.

Минимален период на изплащане – 3 месеца, максимален 18 месеца.

ж.к. Връбница - 2, бл. 608

© ePoint Ltd.