За добре управлявани финанси е достатъчна и минута на ден

Когато е наложително, разбира се, винаги има бърз кредит от „Твоят заем“

Управлението на парите ни понякога изглежда сложно и затормозяващо. Всички тези сметки, разходи, касови бележки, минали и бъдещи плащания… често дори не сме наясно колко пари са ни останали по сметката. А именно това е коренът на оплитането на конците и приключването на месеца на червено. Макар че винаги може да закрепите положението с бърз кредит от „Твоят заем“, при който сами определяте какво, колко и как ви трябва. И все пак ще се чувствате малко по-добре, ако усетите, че можете да контролирате парите си. А това не изисква чак толкова време и усилия.

Една минута на ден

Основната идея е да отделяте по минута на ден, за да проверите финансите си и на какъв етап сте.  Най-добре дори да го правите по едно и също време, за да го превърнете по-лесно в навик. Може да използвате приложение, което да обединява банковата ви карта, кредитната, както и ако имате други задължения. Прегледайте последните си транзакции, за по-добра ориентация – човек често може да не си спомня какво е плащал и теглил преди ден.

Защо работи?

Много прост навик и затова често хората го смятат за незначителен. Та как прегледа на сметките ще ми помогне да печеля повече или да харча по-малко? Няма, в истинския смисъл на думата, за който си мислите. Но ще ви действа на подсъзнателно ниво да сте по-внимателни. Ще сте наясно с финансите си във всеки един момент и по-лесно ще може да преценявате, дали да направите даден разход в настоящия момент или може да го отложите, дори пропуснете. Когато е наложително, разбира се, винаги има бърз кредит от „Твоят заем“.

Присъедини се към 332,967 щастливи потребители!

Представителен пример: Kредит Credissimo Плюс на стойност 200 лева със срок на договора 3 месеца. При лихва от 6,91 лева за всеки 100 лева, лихвата за посочения период и сума е в размер на 13,82 лева. Общата сума за връщане е 213,82 лева, а годишният процент на разходите (ГПР) за финансовия пример – 49.61%. При нас няма скрити такси – не се начисляват през целия процес.

Максималният ГПР, който може да бъде достигнат по предоставен кредит Credissimo Плюс, е в размер на 50%.

Минимален период на изплащане – 3 месеца, максимален 18 месеца.

ж.к. Връбница - 2, бл. 608

© ePoint Ltd.